Brug for Ejendomsadministration

Hjælp til ejendomsadministration

Hej jer, som kan og vil hjælpe mig lidt med noget ejendomsadministration.
Jeg har ikke så meget forstand på ejendomsadministration, og det er lidt noget skidt, da jeg står i en situation hvor jeg skal bruge det, og jeg ved ikke om der er nogle selvskaber som kan hjælpe mig med det, det er der sikkert men ved ikke lige hvor jeg skal lede for at finde det, det kan være at der er nogle af jer som kender et godt og billigt sted hvor man kan få noget rådgivning om ejendomsadministration, eller måske der er nogen af jer som elv har styr på det, det kunne være så dejligt, hvis der er nogen som kan hjælpe mig lidt, det ville jeg være meget taknemmelig over.Ejendomsadministration

Jeg bor i et rimelig stort hus lige nu, og har en temmelig stor grund til det, og jeg overvejer at flytte, men ved ikke om det kan betale sig, og har brug for nogen som kan hjælpe mig med, hvad jeg skal gøre og hvad der vil være bedst i min situation, og det kan jeg ikke lige selv se, så tænker at hvis jeg for lidt information, om det, og måske noget ejendomsadministration.
så hvis der er nogen som mener kan hjælpe mig med mine problemer, så må i meget gerne skrive til mig –  håber at det jeg har skrevet, giver noget form for mening, ellers ved jeg ikke helt hvad jeg skal gøre.