Revision Hjælp

Hjælp til revision

Ja så er det min tur til at skulle bruge noget hjælp, jeg har mit eget firma og har rigtig meget brug for hjælp til det med revision, jeg har brug for hjælp til alt det med både moms og skat, jeg har slet ikke fået sat mig ind i noget af det, og det er noget af det, jeg godt ved jeg skal lære, for ikke at miste mange penge på noget så dumt som enten, moms eller skat.
Jeg bor i Skive og har brug for nogen som har tid til at sætte sig ned og forklare mig om revision, og det skal være nogen som har tiden til at jeg kan lære det på en ordentlig måde, og kigge på det sammen med mig. Jeg håber lidt på at jeg kan finde en i Skive som kan hjælpe mig, så jeg ikke skal køre alt for lang, og ikke skal være væk i mere end højst nødvendigt, jeg har selvfølgelig massere af tid til at lære, og jeg ved godt at det nok ikke er noget jeg finder ud af over en gang.

Så hvis der er nogen derude, der har nogle gode råd, eller kender nogen i Skive som virkelig har forstand på det, og en som der mener han/hun kan hjælpe mig. Tak for jeres tid, og tak fordi jeg må forstyrre jer, i jeres elles travle hverdag.Revision skive