Søger Revisor Nær Viborg

Søger en Revisor Ved Viborg

Hej derude allesammen, som i kan se i overskriften, så søger jeg en revisor nær Viborg, og det er sjovt nok fordi jeg har stærkt brug for en revisor, til at hjælpe mig med alt det med, moms, og skatter.

Jeg er nået til det punkt i min virksomhed, hvor jeg ikke længere selv kan holde styr på det hele, og jeg syntes det er blevet meget uoverskueligt, når der er så mange man skal til at lave regninger til, og have faktura på, så det ville være dejligt hvis der var nogen der kunne hjælpe mig lidt med det.
Jeg håber at jeg kan finde en revisor her ved Viborg, for jeg bor selv i byen og det kunne være godt, hvis jeg ikke skulle ud og køre alt for lang, får at komme til møde med min revisor, jeg syntes der er spild af tid hvis man skal bruge flere timer i en bil. Jeg er ikke så kendt med hvad der er godt ved en revisor, og hvor man skal finde en god en, så hvis der er nogen som har noget erfaring med en god revisor, så kunne det være skønt, hvis i ville dele det med mig, for jeg har også lidt brug for en, og helst rimelig hurtigt. Jeg prøver selv at kontakte en revisor nu her, men hvis der er nogen der har nogle andre så må i gerne lige skrive.revisor viborg